Introduceer een vriend(in) & verdien €250

Great people know great people​

Bij Working Adventures zoeken we altijd naar mensen die opzoek zijn naar een avontuur in het buitenland. Dit is de reden waarom we het initiatief “introduceer een vriend(in)” zijn gestart, waarmee jij de kans krijgt om €250 te verdienen.

Als je iemand kent die geïnteresseerd is in één van onze vacatures, laat het ons dan alsjeblieft weten! Als zij solliciteren op één van onze vacatures, worden aangenomen én hun proeftijd hebben afgerond, dan ontvang jij €250.

Wil jij een vriend(in) introduceren? Vul dan het formulier hieronder in met jouw gegevens en de gegevens van je vriend(in).

Natuurlijk zijn er ook een paar regels:

  1. Wanneer je je vriend(in) introduceert via het formulier hierboven, dan ga je automatisch akkoord met de volgende algemene voorwaarden:
  2. Working Adventures ontvangt veel aanmeldingen op vacatures. Als je vriend(in) die je introduceert al in ons systeem bekend is, dan zal je geïnformeerd worden dat je niet deel mag nemen aan ons initiatief “Introduceer een vriend(in)”.
  3. Je ontvangt alleen €250 wanneer jouw vriend(in) is aangenomen en zijn of haar proeftijd bij het betreffende bedrijf succesvol is afgerond. Voor meer informatie over de dagen waarop het bedrag wordt uitgekeerd, kun je terecht bij één van onze recruiters.
  4. Wanneer je een vriend(in) hebt geïntroduceerd voor een bepaalde vacature, maar hij of zij solliciteert daarna nog een keer op een andere vacature dan geldt dit initiatief niet meer. Je ontvangt alleen €250,- voor de introductie van de eerste vacature.
  5. De algemene voorwaarden van Working Adventures gelden ten allen tijden.